2
Rukometna reprezentativkra Crne Gore Tatjana Brnović u u jutarnjem prograamu TV CG, susret Evropskom prvenstvu čiji smo mi domaćin
Znamo cij - težićemo ka njemu!

    - Iako SP nijesmo završile dobrim plasmanom, ali kao tim pšle smo zadovoljne. Učil smo na greškama. Imamo kolektiv u kojem su djevojke veliki borci. Bolje smo se upoznale, koristimo vrline, a kontrolišemo slabosti. Već se ozbiljno spremamo za Španiju i Njemačku. Pogotovo za Španiju. Prva utakmica uvijek je značajna. Nije presudna. Idemo na pobjedu, želimo trijumf, alli spremne smo na to da možda neće sve biti ideallno. Borićemo se, znamo cilj i težićemo ka njemu, a protivnice su nam stvarno ozbiljne. Nimalo nijesu naivni i spremamo se dda izazovu odgovorimo na pravi način - naglasila je u jutarnjem prograamu TV CG Rukometna reprezentativkra Crne Gore Tatjana Brnović u susret Evropskom prvenstvu čiji smo mi domaćin.

- Mnogo smo srećne što smo se okupile zdrave, motivisane i pune elana. Ovo je prilika koja će se možda desiti jednom u životu, tako da je mnogo cijenimo i želimo da je iskoristimo na najbolj način. Prvelika žellja može da ide u dva smjera, da se odrazi negativno i da nas povuče malo nazad. Svjesne smo te mogućnosti. Trudimo se da je kaanališemo u pozitivnom smjeru, da nam daje "vjetar u leđa". Nošene smo motivacijom prethodnih grneracija i tim jubilejima, gledajući sreću koju su one doijele sebi, svojima i ovom narodu. Daćemo sve od sebe da obiježimo prvenstvo - ukazala je "lavica"!
Posjeta : 53