0
Raško Konjević, smijenjeni šef Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti, u emisiji TV Crne Gore "Argumenti" - Ko je politički pokrovitelj šverca cigareta u Crnoj Gori?
Abazović "nacrtao" - da nešto krije!

          - Prijedlog za raazriješenje bio je za mene u jednom dijelu iznenađujući jer nijesam očekivao toliku vrstu političkog neiskustva. Abazović je time nacrtao crnogorskoj javnosti da on i njegova politička struktura žele nešto da sakriju. Jer ukoliko nemate šta da krijete, ukoliko nijeste naa bio koji način involvirani u nešto što se tiče ovog posljednjeg slučaja,onda ne bi trebalo da vam smeta bilo kakva sjeednica Biroa. To mu ne kažem samo ja, to mu je reklo nekoliko ljudi iz nevladinog sektora koji prati rad državnih organa. Ukazai su da bi to bio dobar model da ovaj slučaj otvorimo do kraja. Kada ste citirali dio moje izjave da je 0 dst zaplijenjenih cigara završavao na sivom tržištu, a samo 10 odsto je spaljivano, nijesam to rekao. To su rekli zadduženi za sprovođenje određenih aktivnosti. Oni su precizno rekli da imaju indiciju koju će dalje razrađivati da je devedeset odsto cigareta završavalo na sivom tržištu, a da je samo 10 odsto spaljivano - naglasio je Raško Konjević, smijenjeni šef Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti, u emisiji TV Crne Gore "Argumenti" - Ko je politički pokrovitelj šverca cigareta u Crnoj Gori?

"Trio fantastiko"


- Imali ste tri puta "trio fantastiko" - predsjednika Vlade, ministra unutrašnjih poslova, da paraodks bude najveći, ministra bez portfelja koji je zadužen za antikorupciju i direktora poreske uprave, koji su željeli da imaju neku vrstu monopola da prisustvuju navodnom uništsvsnju cigsreta. pravili su vrstu medijskog performansa u kojem su koristili takvu aktivnost da optužuju druge za određenu vrstu političkog pokr ovitelljstva za neke takve aktivnosti, a u suštini, kao što se danas sumnja, da bi se zadržao na određenom nivou, imate potpuno suprotne okolnosti - dodao je Konjević.





Posjeta : 236