0
Odbor DPS Prijestonice Cetinje
Samovolja političkog konvertita - sve urušava!

    - Samovolja i bahatost političkog konvertita urušava sve ono za što se vjekovima krvarilo. Valjda je konačno svim   a jasno da je iz Trojanskog konja zvanog URA izašao najveći neprijatelj crnogorskog bića u novoj istoriji - naglasio je Odbor DPS Prijestonice Cetinje nakon jučerašnje višesatne rasprave na śednici Vlade o Ugovoru s Crkvom Srbije.

Nakon jučerašnje višesatne rasprave o Ugovoru sa Crkvom Srbije u Crnoj Gori na śednici Vlade, Crna Gora se našla na pragu kapitulacije. Premijer je odbacio sve zdravorazumske prigovore kolega ministara iz SDP-a, HGI, Bošnjačke stranke i sa osmjehom đeteta dok lomi zvečku slomio i posljednju iluziju kod crnogorskih građana da on želi i može uraditi nešto što je dobro za Crnu Goru.
Samovolja i bahatost političkog konvertita urušava sve ono za što se vjekovima krvarilo. Valjda je konačno svima jasno da je iz Trojanskog konja zvanog URA izašao najveći neprijatelj crnogorskog bića u novoj istoriji.
Odbor DPS Prijestonice Cetinje traži urgentno ukidanje podrške izdajničkoj 43. Vladi Crne Gore na čelu sa premijerom Dritanom Abazovićem. Dritan Abazović je dokazao da su mu bliskiji i važniji interesi druge države i da ne uzmiče ni pred najvećim crnogorskim svetinjama, nego ih kani, zajedno sa kostima predaka predati u ruke Crkvi Srbije.
Takođe, apelujemo na kolege iz OO cetinjske URA da se ograde od jučerašnjeg sramotnog djelovanja premijera iz njihovih redova i time dokažu da fotelje i sinekure nijesu njihovi ideali.
Sve drugo bi bilo saučesništvo u ovoj zlokobnoj namjeri prema Crnoj Gori i Crnogorcima.
Posjeta : 56