1
Potpredsjednik Vlade mr Ervin Ibrahimović sastao se sa ambasadorom Mađarske u Crnoj Gori
Mađare interesuju - razvojni planovi!

- Investicije koje se i u ovim ekonomski i zdravstveno izazovnim vremenima i dalje okreću ka crnogorskom tržištu jasan su pokazatelj zainteresovanosti mađarskih kompanija za dalja ulaganja - istakao je ambasador Mađarske u Crnoj Gori NJ.E. Jožef Neđeši u razgovoru sa potpredsjednikom Vlade Crne Gore mr Ervinom Ibrahimovićem.

- Integracija Crne Gore u međunarodnoj zajednici ostaje čvrst prioritet nove Vlade, a direktni i tradicionalno izuzetni mehanizmi podrške sa strane prijateljske Mađarske kao pouzdanog partnera samo su potvrda učvršćivanja dobrih bilateralnih odnosa Crne Gore i Mađarske - saopštio je potpredsjednik Ibrahimović, dodajući da ga raduje činjenica da postoji zainteresovanost mađarskih hotelijera za razvojne planove nove Vlade i u tom smislu ponudio svoju podršku i logistiku u organizovanju susreta zainteresovanih strana.
- Postoje potencijalno interesantni projekti na sjeveru Crne Gore, a kao što sam istakao više puta do sada, moramo se snažnije orijentisati ka razvoju sjeverne regije.
Posjeta : 52