1
Glavni grad brine i o muškom rukometu
I rukometaši u - porodici "Budućnosti"!

       Sportska porodica Glavnog grada uskoro će biti bogatija za muški rukometni klub "Budućnost" - prijedlog Odluke o preuzimanju o ovom klubu, kojom bi rukometaši pojačali tim klubova čiji je Glavni grad osnivač - Fudbalskom klubu Budućnost, Košarkaškom klubu Budućnost, Odbojkaškom klubu Budućnost i Plivačko-vaterpolo klubu Budućnost - odbornici Skupštine Glavnog grada o tom prijedogu izjjasniće se na narednoj sjednici.

Prijedlog ovakve Odluke stiže iz razloga što Glavni grad želi da aktivno učestvuje u radu ovog kluba, maksimalno olakša i poboljša funkcionisanje, stvori najbolje moguće uslove i na taj način dodatno popularizuje muški rukomet.
Muški rukometni klub Budućnost osnovan je prije tri godine i za vrlo kratak period ostvario je zavidne rezultate. Plasman seniorskog tima u Prvu ligu došao je kao plod predanog rada, a rezultati u elitnom takmičenju, kao i u Kupu Crne Gore dokaz je da se u Podgorici igra i atraktivan muški rukomet. Uz to oformljena je i kvalitetna baza, a sve više dječaka odlučuje se da se bavi rukometom.




Posjeta : 305