2
Glavni gradrealizovao projekat vrijedan dva miliona eura
Podgorica dobija - savremen prevoz!

    - U Podgoricu su konačno stigli novi autobusi i za koju sedmicu biće na ulicama našeg grada. Poslije dugih godina, decenija, stanovnici Podgorice konačno će dočekati da se voze onako kako to čine ljudi u razvijenim evropskim državama. Realizovali smo projekat vrijedan dva miliona eura, nabavili nove autobuse i, čini mi se, na taj način dali pečat svim našim naporima da Podgoricu istinski učinimo modernim i evopskim glavnim gradom - istakao je gradonačelnik Gllavnog grada dr Ivan Vuković i najavio promo vožnju sa građanima koji, sigurni smo, dijele osjećaj zadovoljstva.

Gradonačelnik je čestitao svojim vrijednim kolegama koje su, uprkos svim destrukcijama Vlade Crne Gore, vrijedno radile kako bi građani Podgorice dobili sadržaj koji zaslužuju.
- Timski rad rezultirao je time da, poslije ko zna koliko vremena, Podgorica konačno dobije moderne, savremene, klimatizovane, osobama sa invaliditetom prilagođene autobuse - zaključio je Vuković.
Profesor dr Milanko Damjanović, član Komisije i profesor na Mašineaskom faju sve potrebe savremenog putnika. “Sa svim karakteristikama, gledajući kompletno stanje vozila i pojedinačne komponente, možemo reći da je proizvod sjajan i da će obogatiti naše ulice. Ovo je pravi put i način, pogotovo ako sagledamo mobilnost samog grada, za rješavanje problema gradske vožnje. Komfor i usluge koje će moći da pruža ovaj gradski autobus su nešto što traži savremeni putnik”, zaključio je Damjanović.




Posjeta : 330