0
U trećem kolu EHF - Crna Gora - Norveška 27:32 (15:16)
"Lavice" hrabro parirale - oprostila se Majda!

U sjajnoj atmosferi u „Bemax areni“ koja je bila ispunjena skoro do posljednjeg mjesta "zlatne lavice" hrabro su parirale najboljem timu na planeti, u trećem kolu EHF - Crna Gora - Norveška 27:32 (15:16).
Od dresa sa državnim grbom oprostila se Majda Mehmedović, jedna od najboljih igračica naše države od obnove nezavisnosti i jedno od najboljih lijevih krila svijeta je učestvovalo u svim uspjesima crnogorskog rukometa. Predsjednik RSCG Petar Kapisoda ručio joj je uramljen dres sa brojem 77 koji je nosila dok je nastupala za ,,lavice“, a MM poklon je dobila i od dugogodišnjih saigračica Milene Raičević i Jovanke Raičević. Derbi je obilježio i povratak u reprezentaciju Marte Bativoć i Milene Raičević.

Jovanka Radičević je bila najefikasnija u našem timu sa devet golova, dok je sjajno veče imala i povratnica u nacionalni tim Marta Batinović koja je upisala 15 odbrana.
Po četiri gola postigle su Đurđina Malović, Milena Raičević i Ivona Pavićević, Tatjana Brnović je tri puta zatresla protivničku mrežu, a u strijelce su se još upisale Dijana Mugoša, Tanja Ašanin i Itana Grbić.
Novi duel istih rivala na programu je u subotu u Larviku.




Posjeta : 339