1
U 10. kolu DELO EHF Lige šampiona rukometašice "Budućnosti" dočekuju CSM "Bukurešt"
Borbeno i - ispraviti greške!

      - Očekuje nas još jedan težak i izazovan meč za našu mladu ekipu koja stasava, a u prošlom kolu je pokazala da je spremna da odigra na dobrom nivou i u vreloj atmosferi kao što je bilo u Budimpešti. Parirali smo svih 60 minuta izuzetnoj ekipi kao što je Ferencvaroš, tako da očekujem isto i protiv Bukurešta. Imamo praktično isti sastav, u kojem neće biti Tatjane Brnović, ali se vraća Nikolina Vukčević. Vjerujem u veliku borbu svih 60 minuta, želimo da rastemo kroz utakmice. Nadam se da ćemo ispraviti greške koje su nam se dešavale u prvom meču u Bukureštu, koje smo pravile bez potrebe i da ne dozvolimo protivniku da stekne razliku zahvaljujući lakim golovima - ukazala je na press konferenciji Bojana Popović, šefica stručnog štaba rukometašica "Budućnosti", koje sjutra - u 10. kolu DELO EHF Lige šampiona - od 18 u "Bemax areni“ dočekuju "Bukurešt".

- Očekuje nas težak meč protiv odličnog tima sa vrhunskim pojedicima na svim pozicijama. Moramo da budemo na nivou i u odbrani i u napadu. Odbrana je, kao i uvijek najvažnija i ukoliko u tom segmentu pružimo dobro izdanje, prenijećemo dobar osjećaj i u fazu napada. Potrebno je da budemo pametne i discipllinovane u napadu, jer ekipa kao što je Bukurešt zna da kazni svaku grešku, lakim golovima - napomenulla je i Ivona Pavićević.
- Najvažnije je da budemo na visokom nivou u odbrani, te da golmani pruže dobro izdanje. Vjerujem u nas i u to da imamo šansu, iako je Bukurešt odličan tim. Sigurna sam da će svve djevojke pružiti maksimum, ukoliko bude tako, može se očekivati dobra utakmica - ističe Ilda Klepić.

Posjeta : 6