1
Božidar Janković, član Glavnog odbora DPS Crne Gore
Najgora Vlada - broji posljednje dane!

- Na političkoj sceni ništa novo. Lažna, populistička i nerealna obećanja sa jedne strane, razmirice u koaliciji i ucjenjivačka popunjavanja po dubini sa druge. Između tih strana Crna Gora propada iz dana u dan. Ipak, ne još dugo, jer su svi svjesni da vladajuća većina i najgora Vlada u istoriji države broje posljednje dane - zaključuje današnje saopštenje član Glavnog odbora DPS Crne Gore Božidar Janković.

Sigurno se sjećate da je Željka Savković do tzv. "pobjede naroda" bila prisutna na televiziji nešto malo ređe nego vremenska prognoza. Nakon te pobjede se, međutim, sa majkama povukla u ilegalu i taman kada smo je već zaboravili vaskrsla je današnjim obavještenjem javnosti pod kojim uslovom će ubuduće vjerovati ekspertskoj Vladi kojoj je vjerovala sve do danas. Ili je ovo neki trik da bi se ispod žita, po dubini, zadovoljili nečiji apetiti?!
S druge strane, ministar Spajić-alijas Alfred Maršal planira najnižu zaradu od 450,00€ pa se pitam što će sa zaradama u državnoj upravi (i ne samo u njoj) svih onih koji imaju III, IV, V, VI I VII nivo obrazovanja, ako najviše nerukovodno zvanje (samostalni savjetnik I) ima trenutno zaradu od cca 530,00€?
Posjeta : 4