0
Fudbalska "A" reprezentacija Crne Gore sjutra u Osu igra utakmicu 8. kola kvaifikacione grupe "G" xa SP 2022. u Kataru
"Sokoli" rasterećeni - ostaju u igri!

- Mislim da treba rasterećeno da uđemo u meč, jer, ukoliko budemo ušli sa moranjem i imperativom pobjede, mogao bi da bude samo kontraefekat. Moramo da budemo mirni i da tražimo rezultat, ali naravno, ne glavom bez obzira. Iskreno, nijesmo baš u sjajnoj poziciji, ali pobijedili smo Gibraltar i sada je mnogo bolja situacija. U igri smo, ali ima još dosta do kraja, idemo utakmicu po utakmicu. Vidjećemo - ističe oporavjeni Stevan Jovetić, kapiten fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, koja sjutra u Osllu protiv Norveške igra utakmicu 8. kola kvaifikacione grupe "G" xa SP 2022. u Kataru.

- Zadovoljni smo. Ušli smo maksimalno fokusirani u meč. Znali smo da će nam biti puno lakše ako postignemo brzi gol. To smo i uradili. Poveli smo u sedmom minutu, pred pauzu povisili na 2:0, a u nastavku smo i treći put zatresli mrežu. Zasluženo smo slavili i okrenuli se narednom protivniku. Idemo u Norvešku sa velikim ambicijama - istakao je stub odbrane "hrabrih sokola" Igor Vujačić i dodao:
- Sve će biti drugačije. I zbog terena, a i zbog kvaliteta rivala. Za nas je važno sa smo u igri. Vjerujemo do kraja. Spremni smo i borićemo se u Oslu.
- Nijesmo kompletni, ali ko god izađe na teren, daće maksimum. Vidjeli smo i u Podgorici da imamo za čim da žalimo. Igrali smo dobro u tom meču, a oni su pobijedili. Falilo je sreće, ali nadam se daće biti uz nas u Oslu. Znamo što nas očekuje. Biće neizvjesno do kraja. Pobjeda bi nam mnogo značila pred odlučujuće utakmice sa Holandijom i Turskom narednog mjeseca - zaključio je Vujačić.
Posjeta : 7