2
Potpredsjednik Vlade Crne Gore razgovarao sa najvećim privrednicima u zemlji
Neće se dijeliti - cilj je napredak!

       - Privrednici se neće više dijeliti na naše i njihove, zajednički cilj mora da bude ekonomski napredak Crne Gore.
Vlada ne može ostvariti rezultate bez privrede, ali ni biznis ne može funkcionisati bez Vlade - naglasio je na sastanku sa privrednicima potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, iskazujući otvorenost za sve dobronamjerne inicijative.

Potpredsjednik Abazović je u osvrtu na krizu, izazvanu virusom COVID19, kazao da je svaka kriza ujedno i šansa, te da ova treba da bude prilika da krenemo naprijed. Potpredsjednik je naveo da je u ovom trenutku jako bitno da se stekne veće povjerenje između Vlade i privrede, kao i da se kreira ambijent u kojem će svi imati jednake šanse za razvoj biznisa. Potpredsjednik Abazović je zaključio da Vlada želi da pošalje jasnu poruku otvorenosti prema privredi i iskaže podršku realnom sektoru.
On je uputio izvinjenje svima onima koji nijesu pozvani na sastanak, a svojim radom i značajem za privredu su to zaslužili, pravdajući to epidemiološkim mjerama koje su umnogome uticale na ovakvu organizaciju. Potpredsjednik Abazović je kazao da je sastanak sa najvećim privrednicima u zemlji tek početak komunikacije i da slijede slični sastanci sa privrednicima iz malog i srednjeg biznisa.




Posjeta : 471