3
Ministar unutrašnjih poslova obišao policajce koji kontrolišu poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela
Neće biti - pošteđenih, ni privilegovanih!

- Neće biti tolerancije, neće biti pošteđenih, neće biti privilegovanih. Svi koji ne budu poštovali mjere biće procesuirani bez izuzetka - poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, koji je prošle noći obišao policajce koji kontrolišu poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela.
On je ukazao da su mjere donijete sinoć neophodne za zaštitu građana u predstojećem kritičnom periodu, da vjeruje da će građani poštovati mjere, i da su nadležne institucije odlučne da sve mjere sprovedu bez izuzetka.

Rekao je da se uvjerio da policija radi odgovorno svoj težak i rizičan posao čineći ogromne napore da zaštiti zdravlje svih nas.
- Policijski službenici, večeras sam se u to uvjerio, rade posao profesionalno, posvećeno i požrtvovano. I kao ministar unutrašnjih poslova im se zahvaljujem. Ne samo policajcima sa kojima sam večeras razgovarao nego i svima onima koji su širom Crne Gore večeras na zadacima i svakog dana na teškom i odgovornom poslu u interesu našeg zdravlja i naših života. Želim da se zahvalim i rukovodstvu policije koje je u ovoj teškoj i specifičnoj situaciji dobro planiralo aktivnosti u vezi sa koronavirusom – rekao je ministar.
Podsjetivši da ovu bitku možemo dobiti samo svi zajedno ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić je pozvao na odgovornost svakog građanina.
- Moramo biti individualno odgovorni da poštujemo mjere i propise koje donose nadležni organi, a koji su u interesu našeg zdravlja i zdravlja građana Crne Gore. Jedino tako možemo pobijediti – kazao je ministar Nuhodžić dodajući da je policija uvijek uz svoj narod i svoju državu.
Posjeta : 349