2
Gptovo da nema osobe u svijetu sporta koja se nije oprostila od Kobe Bryanta
U počast Kobiju - NBA liga stala!

    Prve dvije utakmice nedeljnog programa u NBA ligi počele su odavanjem počasti tragično nastradalom Kobiju Brajantu.

"Hjuston Roketsi" dočekali su "Denver Nagetse", a utakmica je počela minutom ćutanja, dok su u duelu "San Antonio Sparsa" i "Toronto Reptorsa" klubovi u prvom napadu dozvolili da istekne 24 sekunde napada, jer je Brajant najveći deo karijere nosio dres sa brojem 24.
Desetine navijača okupile su se večeras ispred Stejpls Centra u Los Anđelesu, kako bi odali počast legendi NBA lige i Lejkersa Kobiju Brajantu, koji je poginuo u padu helikoptera.
U helikopteru je bilo petoro putnika, a uz Brajanta putovala je i njegova trinaestogodišnja ćerka Đijana, preneli su američki mediji.
Lokalni mediji prenijeli su izjave pojedinih navijača, koji su rekli "da nisu imali gdje drugo da odu", poslije tragične vijesti o pogibiji jednog od najboljih igrača u istoriji NBA lige.
Navijači su se, neki od njih obučeni u Brajantove žute i ljubičaste dresove, sa brojevima osam i 24, okupili ispred hale Lejkersa, gde ostavljaju cveće, pisma i fotografije Kobija Brajanta.
Policija je saopštila da Brajantovi poštovaoci ne mogu da uđu u samu halu, pošto je u toku dodela Gremi nagrada.
Čini se da nema osobe koja se nije oprostila od Kobija, Lebron, Šek, Pipen... brojni drugi saigrači, osobe iz svijeta sporta...




Posjeta : 810