1
Na Svjetskom kupu u džiu džicu u Bukureštu
Vukčević osvojio - prvo mjesto!

    Službenika Sektora specijalne policije Dejana Vukčevića koji je na Svjetskom kupu u džiu džicu u Rumuniji osvojio prvo mjesto danas je primio direktor Uprave policije Veselin Veljović
Vukčević je od 13. do 16. septembra učestvovao na Svjetskom kupu u džiu džicu koji se održao u Bukureštu, a na kojem je bilo prijavljeno više od 1.300 učesnika iz 28 zemalja u različitim kategorijama.

Na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju službenik Uprave policije Dejan Vukčević je osvojio prvo mjesto u kategoriji 94+.
Direktor je kazao da Vukčević i svi policijski službenici koji se bave sportom imaju podršku menadžmenta Uprave policije da nastave sa praktikovanjem i usavršavanjem sportskih vještina i istako: „Ostvareni rezultat na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju je za ponos kako Uprave policije tako i države“.
Sastanku je prisustvovao i pomoćnik direktora za Sektor specijalne policije Zoran Tomčić koji je pozdravio postignuti rezultat i istakao da je sport veoma važan segment u životu i radu službenika Sektora specijalne policije.
Podsjećamo da je Dejan Vukčević tokom 2019. godine učestvovao na više takmičenja u džiu džicu gdje je ostvario zapažene rezultate. Tu se izdvaja prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Malmeu u Švedskoj. Vukčević je aktuelni prvak svijeta u džiu džicu u kategoriji 94+.
Zbog zapaženih rezultata u džiu džicu Dejan Vukčević je proglašen za najboljeg sportistu Glavnog grada Podgorice za 2018/2019.




Posjeta : 859