2
Policija u Budvi rasvijetlila ubistvo u pokušaju počinjeno prije šest dana
Osumnjičeni pucao - još bježi!

    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu R.M. prije šest dana i tom prilikom su podnijeli krivičnu prijavu protiv G.L. (40) iz Budve.


Službenici Dežurne službe CB Budva su, 20. marta obaviješteni od zaposlenih u HMP Budva da je u njihove prostorije pristupilo lice sa ustrelnom ranom u predjelu stomaka. Licu je ukazana ljekarska pomoć nakon čega je transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru.
Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Policija je na licu mjestu izvršila uviđaj.
Preduzimajući operativne i druge kriminalisitičke mjere i radnje, policijski službenici su došli do sumnje da je predmetno krivično djelo počinio G.L. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio tako što je u naselju Lazi u Budvi, iz pištolja ispalio nekoliko hitaca u pravcu oštećenog R.M. a kojom prilikom ga je jedan hitac pogodio u predjelu stomaka. G.L. se nakon izvršenog djela dao u bjekstvo.
Dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca policija je podnijela nadležnom tužilaštvu protiv G.L. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.
Službenici policije intenzivno tragaju za osumnjičenim.




Posjeta : 968