1
Nikšićka policija identifikovala četiri osobe osumnjičene za nasilničko ponašanje
Maskirani tukli - drvenim palicama!

    Službenici Uprave policije – CB Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali osobe osumnjičene za krivično djelo nasilničko ponašanje od kojih je jedna lišena slobode dok je protiv tri podnijeta krivična prijava.

Dežurna služba CB Nikšić je 25. februara obaviještena od medicinskog osoblja Hitne službe Medicinskog centra Nikšić da se kod njih nalazi lice sa povredama iz nasilja. Policijski službenici su u prostorijama Medicinksog centra zatekli lice F.L. (28) iz Nikšića, kojem su od dežurnog ljekara konstatovane tjelesne povrede.
Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da se oštećeni nalazio u svom trgovinskom objektu, kada su ušla četiri njemu nepoznata lica sa kapuljačama i drvenim palicama u rukama. Sumnja se da su ga ova lica potom fizički napala, udarajući ga više puta drvenim palicama u predjelu glave i tijela, nakon čega su se udaljila iz objekta.
Policijski službenici su preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije lica i rasvjetljavanja događaja, operativnim putem došli do sumnje da je M.K. iz Nikšića jedno od lica koje je napalo oštećenog. M.K. je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje. On je, sumnja se, krivično djelo počinio sa tri lica.
Intenzivnim radom službenika nikšićke policije identifikovana su i ta tri lica. Protiv M.K. i pomenutih lica S.Č (24), B.M. (18) i S.K. (18) podnijeta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.M.K. će biti priveden nadležnom tužiocu.




Posjeta : 901