0
Bezbjednosno interesantna osoba na Cetinju lišena slobode
Pretresom pronašli - oružjei municiju!

    Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, u koordiniranoj aktivnosti sa službenicima Sektora kriminalističke policije, pretresom lokacija koje koristi bezbjednosno interesantna osoba pronašli i oduzeli oružje, municiju i druge predmete. Osumnjičeni je lišen slobode.

Službenici OB Cetinje su, postuajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvršili pretres stana i drugiih prostorija na tri lokacije koje koristi bezbjednosno interesantni D.D. (40) iz Cetinja. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „HK P30“, pištolj marke „Zastava”, sa šest komada metaka u okviru, pištolj marke „Glock” sa dva okvira, rezervni okvir od pištolja, šest komada metaka, dvije ručne radio veze, lap top i tablet.
Pronađeno oružje, municija i drugi predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.
Osim toga, službenici OB Cetinje vršili su kontinuiranu pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa, pa je na teritoriji Cetinja kontrolisano 15 bezbjednosno interersantnih lica od kojih su dva sankcionisana.




Posjeta : 958