0
Razbojništvo u hercegnovskom kazinu riješeno za 40 minuta
Uz prijetnju nožem - oteo novac!

    Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi jutros, za oko 40 minuta nakon izvršenja krivičnog djela razbojništvo, identifikovali su, pronašli i lišili slobode D.V. (37), osumnjičenog da je počinio ovo krivično djelo.


Sumnja se da je D.V. danas, oko 04,00, razbojništvo izvršio u kazinu „Dutch“ u naselju Topla i to na način što je, uz prijetnju nožem radnici, iz kazina otuđio 1.575 eura pazara, nakon čega je pobjegao.
Službenici CB Herceg Novi su, odmah po prijavi da je nepoznato lice izvršilo razbojništvo u pomenutom kazinu, preduzeli mjere i radnje na njegovom rasvjetljavanju i pronalasku lica koje je krivično djelo počinilo. Nakon četrdeset minuta od prijave, a shodno saznanjima do kojih su u međuvremenu došli, policijski službenici su u naselju Igalo pronašli i kontrolisali D.V. Kod D.V. su pronašli i od njega oduzeli sav iznos otuđenog novca, 1.575 eura, kao i nož kojim je, kako se sumnja, prijećeno radnici prilikom razbojništva.
D.V. je lišen slobode. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.




Posjeta : 941