1
Proslava povodom 10 godina poslovanja kompanije “DoMEn”
Domen “.me” postao - i globalni brend!

             - Zahvaljujući pogodnoj ekstenziji za personalizaciju i onlajn marketing, domen “.me” je danas, pored nacionalnog postao i globalni brend i svojevrsni ambasador Crne Gore u svim krajevima svijeta - ukazala je ministarka ekonomije Dragica Sekulić na proslavi povodom 10 godina poslovanja kompanije “DoMEn”.

Usmjeravanje mladih na edukaciju u pogledu programiranja i podsticanja da nastave karijeru u oblasti tehnologije, upoznavanju individualaca i kompanija u Crnoj Gori sa benifitima digitalnog svijeta i njegovog uvođenja u svakodnevni život, te dijeljenje iskustava, kontakata i ekspertize radi inspirisanja kolega u tehnološkoj industriji u Crnoj Gori i podršci partnerima u daljem razvoju sopstvenih ideja samo su jedan dio djelovanja kompanije “DoMEn”.
Ministarka je kazala da je domen ".me" postao brend popularan širom svijeta i crnogorski ambasador globalno a do sada je ostvareno preko 920 hiljada registracija, saradnja sa preko 350 akreditovanih registratora i kroz sve to kao država dostigli smo u budžetu 30 miliona prihoda.
Na otvaranju je govorio i Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije DoMEn, koji je prezentovao Izvještaj o društveno-odgovornom poslovanju.
- Ovakav projekat je sjajan primjer dobrog javno-privatnog partnerstva i nadamo se još uspješnijoj budućnosti - zaključila je Sekulić.
Događaju su pored domaćih, prisustvovali još 20 poslovnih partnera iz cijelog svijeta.




Posjeta : 978