2
Najluđe opklade
Rus na kartama - izgubio ženu!

    Svi smo mi na neki način kockari. Kockali smo se vlastitim ugledom kad smo se pijani nabacivali komadima izvan naše lige, stavljali novce u poker aprate ili na listiće u kladionici od kojih je svaki 87. bio dobitni, nadajući se da ćemo jednog dana postati kao Dan Bilzerian, e pa to se još nije desilo, što ne znači da neće jednog dana. Pravi kockar je uvijek optimist. Donosimo vam par frajera čije su opklade pomalo bizarne.

1. Čovjek koji se okladio da će ugraditi umjetne sise i imati ih godinu dana
1996. godine kolege pokeraši izazvali su Briana Zembecka da ugradi implantante za grudi, i da ih zadrži godinu dana. Ako pristane otići pod nož zaradiće 100 000 $. Zembeck je pristao na opkladu, a što je još zanimljivije, pronašao je hirurga koji je takođe bio ljubitelj opklada. S doktorom se kladio u partiju backgammona, u kojoj je pobijedio te osvojio operaciju u vrijednosti 4500 $.
18 godina kasnije Zembeck još uvijek ima svoje grudi veličine 38C, i svake godine dobiva 10 000 $ da ih zadrži. Ima ih već toliko dugo da su se njegova žena i djeca naviknuli na njih, a i on sam kaže da ga je strah izvaditi implantante u ovoj fazi jer će mu se tada sise objesiti i izgledati kao čarape s bradavicama. Skidamo kapu ovom sisatom kockaru.
2. Izgubio je opkladu i dobio novo ime od 99 slova
Što dobijete kada mrtvi pijani izgubite opkladu i partiju pokera? Ime od 99 slova.
22-godišnjak s Novog Zelanda je sada poznatiji kao “Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Other Superheroes Combined With Frostnova”, zahvaljujući tome što je pijan izgubio okladu u partiji pokera. U Novom Zelandu naime postoji zakon da ime ne smije imati više od 100 znakova, pa je gospodin Frostnova završio samo s 99. Nadamo se samo da neće sina nazvati po sebi.
3. Profesionalni kockar koji je izazvao kolegu vegeterijanca da pojede hamburger
Profesionalni igrač pokera Howard “The Professor” Lederer je u pokeraškim krugovima općepoznati vegetarijanac. Njegov dragi kolega po struci, David Grey, je mislio da ima sigurnu okladu kada ga je izazvao da pojede hamburger s govedinom, nudeći mu 10 000$ ako to napravi. Na opće čuđenje i oduševljenje, Lederer je smazao hamburger i uzvratio okladu. Kladio se u duplo ili ništa da Grey, za kojeg se zna da ne podnosi masline, ne može pojesti par maslina. Grey je odbio pojesti masline i taj dan ukupno izgubio 20 000$.
4. Čovjek koji je stavio životnu ušteđevinu na rulet
Britanac Ashley Revell koji je 2004., kada je imao 32 godine, otputovao u Las Vegas da bi uložio sve što je ikad imao uključujući svu svoju ušteđevinu od 135.300 $ na rulet.
S kamerama koje su zabilježile taj trenutak za TV show “Double or Nothing”, Revell je prvotno stavio sve svoje novce na crno, dok su prijatelji i rodbina u panici iščekivali koja će boja pasti, on je u zadnji trenutak premjestio sve žetone na crveno i čekao ishod.
Priča ima sretan kraj, Ashley Revell je dobio i poduplao svoj novac. A što je učinio s novcem? Prvo je dao djeljitelju 600 dolara napojnice, a zatim se vratio u Englesku i otvorio vlastitu poker stranicu.
5. Rus koji je uložio svoju ženu
Kako kaže poslovica, očajna vremena zahtijevaju očajne mjere. 2007. Ruski kockar Andrei Karpov ostao je bez novaca u partiji pokera protiv Sergeya Brodova. Tu nastupa taj trenutak očaja. Naime, da bi ostao u igri, Karpov je uložio svoju, kako priče kažu, lijepu ženu Tatianu.
Na žalost za Karpova, izgubio je i partiju, a s tim i svoju ženu. Bilo kako bilo, Tatiana je na kraju ispala pobjednica, oženila se za Brodova. Kako je kasnije objasnila : ” Čim je moj bivši muž to napravio znala sam da ga moram ostaviti, Sergey je bio jako zgodan i šarmantan muškarac, i veoma sam sretna što sam s njim makar me dobio u partiji pokera “. Jedan mali savjet za sve macho kockare, nemojte ulagati vlastite žene osim ako nemate jako dobre karte.





Posjeta : 1512