1
Sea Dance festival dovodi poznate svjetske zvijezde, a one imaju i neuobičajene prohtjeve
Jamiroquai tražio vino - Underworld pršutu!

    Sea Dance festival dovodi poznate svjetske zvijezde, a zajedno sa zvijezdama, ruku pod ruku, idu i njihovi neuobičajeni zahtjevi. Pročitajte šta izvođače sa Sea Dancea očekuje prije i poslije nastupa na festivalskim binama!

Jedna od najvećih zvijezda današnjice, Jamiroquai , nastupiće na glavnoj bini Sea Dance festivala u utorak, 15. jula. Jamiroquai je tražio da na raspolaganju ima nekoliko kvalitetnih japanskih, korejskih i vijetnamskih menija, a osim toga, kako su saopštili organizatori festival, članovi njegovog benda žele da probaju i specijalitete domaće kuhinje.
Što se tiče osveženja, Džej Keja će u garderobi čekati vrhunsko bijelo vino, limunada i obavezna energetska pića.
Zvijezda drugog dana Sea Dance festivala, Example, želi da ga u garderobi čekaju crni peškiri i 24 boce Evijan vode. Što se tiče hrane, Eliot Gliv želi da proba domaće specijalitete, ali i brzu hranu. U garderobi mora da ga sačeka tanjir pun sendviča bez krastavaca i majoneza. Što se tiče pića, raspoložen je da proba crnogorska vina i piva, a prije svakog nastupa Eliot voli da popije absint!
Underworld će nastupiti posljednjeg dana Sea Dance Festivala, a pioniri elektronske muzike žele da ih u garderobi sačeka čak 60 boca piva, 12 flaša Magnersa, četiri flaše vodke, dvije bijelog vina i dvije šampanjca! Underwold žele da se hrane isključivo domaćom kuhinjom, tražili su da probaju čuveni njeguški pršut, a pored toga ih očekuju i dvije lubenice. Stoni fudbal, sto za bilijar i fliper takođe moraju da se nađu u garderobi.
Timo Maas u svojoj listi želja zahteva da u bekstejdžu neprestano bude uključena klima, a pored toga obavezne su i Haribo gumene bombone, kokice i bombone M&M. Timo je veliki ljubitelj belgijske čokolade, te očekuje asortiman od bar nekoliko različitih vrsta.
Dvadesetčetvorogodišnji Francuz Sedrik, koji se krije iza alijasa Klingande, želi da ga u bekstejdžu čekaju sve vrste domaćeg vina i piva kao i 2 boce "Dom Perinjona". Francuz ne može bez kvalitetnog francuskog sira, tako da svaki njegov obrok mora da sadrži ovu namirnicu. Ono što je vrlo interesantno jeste da u bekstejdžu mora da ga sačeka i mnoštvo "Playboy" časopisa.
Zvijezda prvog dana Dance Paradise bine, Roger Sanchez, očekuje da u ga u bekstejdžu sačekaju specijaliteti od morskih plodova. Pored hrane i pića, Roger želi da vidi i trupu trbušnih plesačica! Takođe, za bekstejdž je zahtijevao i veliku reprodukciju morske sirene koja je dio vizuala za Sea Dance festival.




Posjeta : 1540