1
Sudbonosno "DA" na Kraljičinoj plaži
Vjenčali se - Novak i Jelena!

    Novak Đoković i Jelena Ristić izgovorili su sudbonosno "da" tačno u 18.30 na Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu. Dugogodišnja djevojka prvog reketa svijeta uzela je prezime svog supruga. Novaku je kum bio njegov drug iz djetinjstva fudbaler Serveta, Neven Marković.

Nakon sinoćnje zabave koja je trajala do zore, danas je na red došla, kako je mnogi nazivaju, svadba vijeka.
Glamoruzno vjenčanje je upriličeno u parku pored Vile Miločer, održalo se u posebno napravljenoj mermernoj kupoli, a vremenska prognoza nije išla na ruku mladencima, na Svetom Stefanu bilo je oblačno, a povremeno je padala i slaba kiša.
Sada slijedi svadbeno veselje, a crkveno vjenčanje je zakazano za 12. jul, nakon završetka ljetnjeg posta.
Koliko su računa vodili o privatnosti, niko od gostiju nije bio u prilici da zabilježi taj trenutak, budući da su svima mobilni telefoni i fotoaparati bili oduzeti prilikom dolaska na plažu.
Zvanicama je naglašeno da informacije o njihovom vjenčanju ne otkrivaju, jer na taj način čuvaju ekskluzivnost materijala koji su navodno prodali jednom magazinu.
Vjenčanje je obezbjeđivao veliki broj službenika privatnog obezbjeđenja, a sa strane more, mladence i zvanice čuvala je crnogorska policija sa gliserima.
Prilaz turističkom kompleksu "Aman" blokiran je već treći dan, a prema pojedinim najavama, tako će biti do 12.jula.      
Veliki broj domaćih i stranih novinarskih ekipa već danima se nalazi ispred ulaza grada-hotela Sveti Stefan, kako bi saznali detalje vjenčanja. Ipak, jedino je britanski magazin "HELLO" dobio ekskluzivno pravo da izvještava sa vjenčanja.
Među gostima je i legendarni teniser i Novakov trener, Boris Beker.
Svatovi su juče popodne stigli na Kraljevu plažu, na kojoj je sinoć počela velika žurka povodom svadbe Novaka i Jelene, na kojoj su goste zabavljali Lena Kovačević i Željko Samardžić.
Svi gosti mladenačkog para, osim muzičara koji borave u hotelu "Maestral", smješteni su u rizortu "Aman", čiji vlasnik je sa svojom suprugom među Noletovim gostima na glavnoj svadbenoj ceremoniji.
Hotel "Aman" je zatvoren od juče za ostale posjetioce, a tek će od nedjelje ponovo biti na raspolaganju novim gostima. Po želji mladenaca gosti ne bi trebalo da donose poklone, već da doniraju novac u humanitarne svrhe.




Posjeta : 1636