0
Standardni dekolte je odavno postao dosadan
Najvreliji trend - šlicevi do kuka!

    Iz godine u godinu, trendovi na crvenom tepihu postaju sve riskantniji. Standardni dekolte je odavno postao dosadan, a poznate dame se utrkuju koja će više kože pokazati pred fotografima.

Jedan od najvrelijih trendova ovog ljeta je šlic koji se proteže dovoljno visoko da se vide kukovi. Naravno, gaćice su strogo zabranjene.
Kendal Džener šokirala je cio svijet kada se pojavila u haljini koja ima šliceve koji se protežu do struka. Mlada starleta, koja ima 18 godina, jasno je pokazala da joj ovaj trend prija, ali je ipak odlučila da ostatak tijela ostane prekriven.
Zanimljivo je da je njena majka Kris Džener, u potpunosti podržala ovakav stajling. Ona je na Tviteru podijelila sliku svoje ćerke, napisavši uz to da izgleda fantastično.
Za razliku od Kendal, Paris Hilton je smatrala da samo šlic do struka jednostavno nije dovoljan. Zato je obukla haljinu koja otkriva i ramena i grudi.
Međutim, izgleda da nije planirala da pokaže baš toliko kože. Naime, ona se na proslavi svog 33. rođendana pojavila u roze haljini, koja je imala toliko dubok šlic da su fotografi uspjeli da uslikaju i njene intimne djelove. Možda bi za sljedeći put moglda da se ugleda na mlađu koleginicu, pa da se ipak odluči za malo svedeniju varijantu.
Keke Palmer je svega dvije godine starija od Dženerove, ali je mnogo hrabrija. Ona se odlučila za haljinu koja definitivno ništa ne ostavlja mašti na volju.
Nije dovoljno što je jako kratka, nije dovoljno što ima i dekolte gotovo do pupka - morala je da ima i šliceve koji gotovo sve otkrivaju. Donji veš, ni u ovom slučaju, nije poželjan. Pitanje je dobrog ukusa da li je ovako nešto lijepo, ali jedno je sigurno - uspjela je da privuče pažnju na sebe.
Pjevačica Igi Azelia, vlasnica guze koja može da se takmiči i sa pozadinom Kim Kardašijan, voli da ističe seksepil. Zato se odlučila za crnu lepršavu haljinu, koju su krasila dva duboka šlica sa obe strane tijela.
Kako sa ovakvim haljinama uvijek postoji rizik da ćete pokazati više nego što želite, Igi je morala da bude spremna na to da će te večeri zvijezda biti njenja prednja, a ne zadnja strana.
Ruska manekenka Anja Rubik oduševila je sve prisutne kada se pojavila na crvenom tepihu sa izrezom preko kuka. Ona je tako u prvi plan stavila svoje izvajane noge ali, za razliku od Igi i Paris, nije dozvolila da se vidi i nešto drugo.
Iskusna manekenka je znala koju pozu da zauzme a da se ne vidi ono što ne treba. Ona je takođe smatrala da šlic nije dovoljan, pa njena haljina ima i veliki izrez preko grudi.








Posjeta : 1585