0
Na oglasnim portalima
U oglasima i - konop za vješanje!

    Na oglasnim portalima u jugoistočnoj Srbiji, može se naći i veći broj, u najmanju ruku, čudnih oglasa, u kojima se nudi čak i konopac za vješanje, a bilo je i onih u kojima se prodaju čitavi vodopadi na Staroj planini.

U Bugarskoj na jednom od tamošnjih oglasnih portala ponuđeno i cijelo selo na prodaju. Na poznatom oglasnom portalu Kupujemprodajem.com osvanuo je oglas u kome jedan Beograđanin, koji se predstavio kao Branislav Božanović, prodaje konopac za vješanje i to po cijeni od 100 eura, prenosi Blic.
Svoju, ne baš povoljnu cijenu, ovaj šaljivi Beograđanin “pravda” riječima da cijena jeste malo visoka, ali da onima koji ga kupe novac ionako više neće trebati.
U oglasu doslovce stoji: “Ako vam je dosta života u Srbiji, nema izlaza iz finansijske ili ljubavne krize, nemate familiju u inostranstvu ili tetku u krugu dvojke, ne vidite boljitak i odlučite da se objesite, imam pravu stvar za vas. Čvrst konopac, izdržava do 80 kilograma bez problema”, piše ovaj šaljivdžija.
Na oglasima se prije nekoliko mjeseci našao i jedan od najljepših srpskih vodopada “Tupavica” na Staroj planini, a vlasnik oglasa je napisao da prodaje imanje u sklopu koga se nalazi i ovaj vodopad u samom srcu Stare planine.
Za vrijeme izbora aktuelni su bili i oglasi u kojima su se nudili glasovi, pod različitim uslovima i cijenama. Jedan od najbizarnijih oglasa, ipak, objavljen je u susjednoj Bugarskoj, gdje je na prodaju oglašeno selo Černo Polje, koje se nalazi uz granicu sa Srbijom.
Prodavac koji se predstavio kao Ivan Smrdanov napisao je da se selo prodaje zajedno sa njegovim “lokalnim kradljivim tanovnicima”. Prodavac je još naveo i da je selo lijepo i veliko, da ima tri mahale i puno neobrađene zemlje, uz napomenu da se na oglas javljaju samo ozbiljni kupci, a da će cijena biti - po dogovoru.




Posjeta : 1528