0
U Nikšiću rasvijetljeni imovinski delikti
Krali iz - kuća i dvorišta!

    Službenici MUP – Uprave policije, Centra bezbjednosti Nikšić proteklih dana rasvijetlili su dvije teške krađe i jednu krađu i podnijeli krivičnu prijavu protiv Đ.P. (24) iz Nikšića, zbog osnovane sumnje, da je počinio jednu tešku krađu, kao i protiv S.B. (17) takođe iz Nikšića, koji se sumnjiči da je počinio tešku krađu. Krivična prijava je podnijeta i protiv M.D. (31) i D.T. (26), oba nastanjeni u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa.

Sumnja se da je Đ.P, u noći između 4. i 5. februara počinio tešku krađu tako što je iz kuće – vlasništvo I.V. iz Nikšića, otuđio veću količinu bakarnih cijevi sa izolacijom – elemente parnog grijanja.
S.B. je, kako se sumnja, počinio krivično djelo teška krađa u aprilu, na štetu M.K. iz čijeg je stana u ulici Jola Piletića u Nikšiću otuđio lična dokumenta oštećene i više tehničkih uređaja.
Policijski službenici su pronašli i oduzeli od S.B. dio otuđenih predmeta koji je vraćen oštećenoj.
M.D. i D.T. se sumnjiče za krivično djelo krađa počinjeno u januaru na štetu M.K. iz Nikšića iz čijeg su dvorišta u mjestu Krnovo –Nikšić, otuđili veću količinu metalnih predmeta.
Policijski službenici pronašli su i oduzeli predmete koje su sumnja se M.D. i D.T. otuđili i koji su potom vraćeni oštećenom.
O svim događajima službenici Centra bezbjednosti Nikšić pravovremeno su obavijestili nadležnog državnog tužioca.




Posjeta : 1585