1
U najdebljoj fazi, Džordža je imala nevjerovatnih 350 kilograma
Za četiri mjeseca - smršala sto kila!

    Nakon rigoroznih dijeta, koje je započela nakon što se našla u smrtnoj opasnosti, Džordža Dejvis (20) sada ima 235 kilogramaDžordža Dejvis (20), nazvana i najdebljom Britankom-tinejdžerkom, izgubila je preko 100 kilograma za samo četiri mjeseca nakon što ju je njena težina zamalo ubila.

U najdebljoj fazi, Džordža je imala nevjerovatnih 350 kilograma, a pošto je postala prevelika da bi mogla da stoji, morali su da je iznesu iz kuće u južnom Velsu kako bi otišla u bolnicu.
Ipak, nakon rigoroznih dijeta, koje je započela nakon što se našla u smrtnoj opasnosti, ona sada ima 235 kilograma.
- Samo želim da živim i budem normalna - kazala je Džordža.
Džordž je u aprilu imala upalu pluća, pa su se ljekari borili za njen život, a kasnije je imala problema sa infekcijom kože na lijevoj nozi zbog čega nije mogla da hoda.
Infekcija se pogoršala i počela da širi po cijelom tijelu, a postojala je mogućnost da infekcija uđe u krvotok i izazove sepsu.
- Doktori su mi rekli da su moji organi u lošem stanju i da sam srećna što sam živa. Bila sam uplašena i šokirana. Nikad nisam očekivala da će mi se ovako nešto dogoditi. Jela sam da bih se utješila, ali sada sam fokusirana na normalan život. Vidjećemo kuda će me ovo odvesti. Stvarno mi se sviđa gdje sam sad - kaže ona.
- Srećna sam što sam živa, i svima želim da se osjećaju zadovoljno kao što sam i ja.
Džordža je ranije uspjela da skine kilažu, ali se ponovo ugojila kada je njenom očuhu ustanovljeno da ima rak pluća. Tada je počela da se prejeda. Naručivala je po 20 kebaba nedjeljno i svakodnevno jela čokoladu i grickalice koje je zalivala sa po dvije litre koka-kole.




Posjeta : 1531