1
Na MICS festivalu održanom u Monte Karlu
Top Hill - najbolji klub!

    Budvanska diskoteka Top Hill dobila je prestižnu nagradu "Best night club global 2012.", na MICS festivalu održanom u Monte Karlu.

Osim Top Hill-a, nominovana su i dva kluba iz Majamija, i po jedan klub iz Njujorka, Dubaija, Moskve i sa Mikonosa.
Na svečanosti održanoj 9. novembra u dvorani Grimladi , laskavo priznanje "Best night club global 2012.", "mastermindu" Top Hila Marku Krečkoviću, uručio je Erik Melon, suvlasnik "Opium grupe" koja drži sedam najpoznatijih klubova u Americi.
Erik Melon je predsjednik svjetskog Udruženja vlasnika noćnih klubova, i slovi za kreatora najveće svjetske klubske imperije.
Festival MISC ustanovljen je prije tri godine, i predstavlja najveću svjetsku konferenciju i klubski festival koji se bavi clubbingom i svim ostalim pratećim sadržajima vezanim za clubbing.
Ceremoniju dodjele nagrade mnogi upoređuju sa ceremonijom dodjele Oskara,a koliko je važna govori podatak da je nagradu prošle godine uručio princ Albert od Monaka.
Dobitnik ove nagrade u 2010. godini je klub "Soho Rooms Moscow",a prošle godine "Gotha" iz Kana.
Podsjećamo u Top Hillu nastupala su poznata imena svjetske DJ scene kao što su Steve Angello, Roger Sanchez, Fedde Le Grand, Sander Van Doorn, Alex Gaudino, na čiju je i inicijativu Top Hill i nominovan za izbor najboljeg noćnog kluba na svijetu.





Posjeta : 1597