0
Seksualni napad?
Maser tužio Travoltu!

    Neidentifikovani maser tužio je holivudskog glumaca Džona Travoltu za navodni seksualni napad tokom masaže u hotelu Beverli Hils i traži dva miliona dolara nadoknade.

Maser tvrdi da mu je Travolta dodirivao nogu, genitalije i pokušao da inicira seksualni čin u privatnom bungalovu u okviru hotela u januaru ove godine.
Portparol Džona Travolte odbacio je tužbu kao „neosnovanu laž”.
- Na dan kada tužilac tvrdi da se sreo sa Džonom, Džon nije bio u Kaliforniji i možemo da dokažemo da je bio na istočnoj obali - navodi se u advokatovom saopštenju i dodaje da Travolta namjerava da podnese kontratužbu protiv masera i njegovog advokata.
Advokat masera Okori Okoroča rekao je Rojtersu da je njegov klijent ostao anoniman iz straha da bi mogao da bude žrtva izuzetne sramote ako se njegov identitet objelodani i da, na osnovu kalifornijskog zakona, tužbu može da podnese pod pseudonimom Džon Do.
U tužbi podnijetoj sudu u Los Anđelesu, Travolta je tužen za seksualni napad i namjerno nanošenje emotivnih povreda. Travoltin advokat smatra da je tužba „potpuna fikcija i fabrikacija” i da se ništa od opisanog u tužbi nikada nije dogodilo.
Travolta (58) postao je poznat sedamdesetih filmovima „Groznica subotnje večeri” i „Brilijantin”, a kasnije i ulogom kriminalca u filmu „Petparačke priče”.
Dva puta je bio nominovan za Oskara i oženjen je glumicom Keli Preston od 1991.




Posjeta : 1731