0
"Prosvjetljujuća i humana" ideja njemačkih studenata
Koleginicama pomažu - seksom!

    Studenti ekonomije iz Njemačke tokom jedne lude žurke došli su na „prosvetljujuću i humanu” ideju.

Oni su smislili jedan „nesebičan” plan kako da pomognu svojim koliginicama studentkinjama pod stresom.
Naime, momci su konstatovali kako devojke koje „pokupe” dečka na jednu noć odmah dobiju etiketu „drolje”, dok muškarci zbog istih postupaka budu „potapšani po ramenu” i ispadaju mačo.
Zbog toga su riješili da otvore svojevrsni bordel za „devojke u nevolji” i na taj način im omoguće da imaju diskretan seks za jednu noć, oslobode se stresa, povećaju količinu serotonina (hormona sreće) i time im omogućie da lakše uče za ispite, piše "Der Spiegel".
Ideju su prezentovali putem plakata po kampusu, a sebe su nazvali "Bib:Love", što je skraćenica od reči „biblioteka” i "Love" ili „ljubav”.
Proces uživanja ovih potpuno besplatnih „usluga” se odvija na sledeći način: djevojke naprave svoj račun na Hotmailu, a zatim se putem tog servisa dogovore za susret s Oskarom, Kristoferom ili Džulijusom - idejnim tvorcima ove ideje. Nakon toga se dogovori sastanak uživo, a ako su oboje zainteresovani, onda se ugovaraju „dalji koraci”.
Momci kažu da je odziv do sada nevjerovatan, da su za nekoliko dana dobili preko 80 mejlova, imali osam susreta, od čega je pet puta došlo i do „antistres seksa”.




Posjeta : 1622