3
SAG Awards
Bez nagrada ostale - najveće zvezde!

    Sinoć su u Los Angelesu dodijeljene SAG (Screen Actors Guild) Awards. Najveće hollywoodske zvijezde ostale su bez nagrada u najvažnijim kategorijama, pa je tako francuski glumac Jean Dujardin slavio u kategoriji najboljeg glumca.

Nagradu za najbolju glumicu dobila je Viola Davis za ulogu u filmu "Tajni život kućanica". Nagradama su se okitili i Kate Winslet, Alec Baldwin, Jessica Lange i Steve Buscemi.
Najviše pažnje na crvenom tepihu dobila je Angelina Jolie koja je za tu priliku odjenula haljinu britanske dizajnerice Jenny Peckham. Natalie Portman imala je priliku pokazati haljinu iz najnovije kolekcije Giambattista Vallija, dok je Michelle Williams zasjala u crvenoj haljini Valentino. Jessica Chastain odlučila se za plavu kreaciju Calvina Kleina, a Glen Close za Zaca Posena. Britanska glumica Emily Blunt zasjala je u zelenoj romantičnoj haljini Oscara de la Rente.
Brad je izjavio da s Angelinom traži projekt u kojem će opet zaigrati zajedno, a George Clooney se našalio kako je napokon doživio da se ljudima sviđa barem jedan njegov film misleći na "Potomke" Alexandra Paynea.




Posjeta : 1597