0
Javna ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci obilježava tri godine rada
Tretman završilo - 45 klijenata!

    - Jednogodišnji tretman do sada je završilo 45 klijenata. Od toga, oko 19 klijenata apstinira preko 2 godine, dok je njih 14 uspješno završilo jednogodišnji tretman, a sada se prati održavanje njihove apstinencije. Do sada je zabilježeno svega 12 (26%) recidiva - rezultati su Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci koja će sportskim i aktivnostima za očuvanje prirode sjutra i u subotu obilježiti tri godine rada.

Povodom trogodišnjice, u ovoj javnoj ustanovi sjutra u 20 biće organizovano takmičenje u fudbalu i košarci između njenih bivših i sadašnjih klijenata i amaterskih sportskih ekipa iz Kombinata aluminijuma, Pošte Crne Gore, a u subotu zaposleni i klijenti pridružiće se akciji čišćenja Rijeke Crnojevića u sklopu festivala priride i kulture na Skadarskom jezeru - Vidra fest, koju organizuje NVO Green Home u saradnji sa Elko timom.





Posjeta : 1997