1
Najveća privatna kompanija u Srbiji proširuje porodicu i u Crnoj Gori
"Delta" ispunjava - snove i planove!

    - Prvi oktobar biće prvi radni dan u „Delta city centru“ koji je izgrađen na 46 000 kvadratnih metara, od čega samo lokali zauzimaju 24 000 kvadrata. Investicija je vrijedna 43 miliona eura. Radiće hiljadu radnika. Od toga „Delta“ traži skoro trećinu kroz njene firme koje su zastupljene u Crnoj Gori. U njemu su 85 zakupaca, trećina njih potpuno su novi za ovo tržište. U sklopu centra biće otvoren i bioskop u kojem će biti prikazivani svjetski hitovi i premijere. S obzirom da se porodica „Delta“ stalno širi, do kraja 2009. biće 2200 novih radnih mjesta, to je 2200 ispunjenih snova za one koji žele da rade - najavila je na nedavnoj prezentaciji u Podgorici direktorka PR najveće privatne kompanije u Srbiji Branislava Milunov.

- U „Delta city“ radiće „Super Maxi“ na 3000 kvadrata. On traži 150 radnika koji će da ga proslave – menadžere, prodavce, kasire i administrativne radnike. Potrebni su nam i izlagači, mesari, pekari, magacioneri, menadžeri. Svi zainteresovani da rade već mogu da se jave - istakla je Milunov i dodala:
- U „Delta city centru“ biće i kafeterija „Costa coffe“, a još jednu otvorićemo uskoro na primorju. Tražimo agilne menadžere, kasire i bariste. Do kraja mjeseca filijalu u Podgorici otvoriće i „Delta osiguranje“, a do kraja godine i u većim gradovima Crne Gore. Stalno je otvoren konkurs za menadžere i agente prodaje.
Po njenim riječima, jako je važno da su gradonačelnik Podgorice i njegiovi saradnici imali sluha za dolazak velike kompanije iz Srbije, za dolazak novih investicija, da je tu prepoznat zajednički interes. Jedan od zajedničkih rezultata je i zapošljavanje, otvaranje radnih mjesta. Poenta je da smanjimo broj od 5742 nezaposlena u Podgorici.
- Od 1. septembra imaćemo i novi distributivni centar u Podgorici na 4000 kvadrata u Donjoj Gorici. U Sutomoru smo otvorili „Mini Maxi“, planiramo da do kraja 2009. budemo prisutni u više crnogorskih gradova - napominje direktorka PR "Delta holding":










B.Č.

Posjeta : 1975