1
Nokia predstavila najnovije modele mobilnih telefona
"Prizma" - kolekcija od stila!

    Finska kompanija Nokia predstavila je najnoviju kolekciju mobilnih telefona "Prizma", namenjenu korisnicima kojima je stil na prvom mestu

Kolekciju čine modeli "nokia 7.900 prizma" i "nokia 7.500 prizma" koji predstavljaju jedinstvenu kombinaciju individualnog stila i najsavremenije tehnologije.
Nove modele karakterišu savremene boje, materijali i grafička rješenja. Dijamantski dizajn, s naglašenim oštrim linijama, geometrijski oblik i diskretno prelamajuće boje čine modele jedinstvenim na tržištu.
"Nokia 7.900 prizma" je izdizajnirana poput dijamanta, sa prednje strane glatka i crna, a sa zadnje aluminijumska i jedan je od prvih modela koji se odlikuje organik LED glavnim ekranom koji podržava 16 miliona boja i osvjetljava čuvara ekrana.
Ekran ima i pozadinu koja se mijenja u toku dana u skladu sa baterijom i jačinom signala pri čemu je svaki ekran jedinstven. Ovaj model nudi izbor od 49 svijetlećih boja, a odabrana svjetluca ispod mat tastature i LED ekrana. Svijetleći signali sa vrha telefona obavještavaju korisnika o propuštenim pozivima i porukama.
Model posjeduje i "dual band 3G" tehnologiju za brzo i lako pretraživanje i preuzimanje sadržaja i "kvad bend GSM" mogućnost za povezivanje širom svijeta. Pored kamere od dva megapiksela, telefon ima i internu memoriju od jednog gigabajta za mnogo slika, video zapisa, kontakata i ostalih sadržaja.
"Nokia 7.500 prizma" ima crnu glatku spoljašnost koja je naglašena svijetlim, zamjenljivim bojama.
Model sadrži kameru od dva megapiksela i ima sposobnost snimanja visokokvalitetnih filmova. Sa ovim modelom korisnici mogu da neprekidno slušaju muziku do devet sati i čuvaju do 1.500 pjesama na mikro SD kartici od dva gigabajta.
Oba modela biće dostupna na tržištu od oktobra, po cenama od 400 i 210 eura, bez PDV.





Posjeta : 1897