2
Piaggio MP3
Skuter na tri točka!

          Piaggio je svoj prvi model Vespe izbacio davne 1946. godine i tada svijetu zavrtio glavom. Slično bi se moglo dogoditi s novim modelom MP3 koji ima tri točka i tako nudi vozačima izuzetnu stabilnost pored svih ostalih prednosti vožnje motocikla.

          Lako ga je parkirati, stabilniji je od svih motocikala jer ima tri 12´´ kotača, malo troši i ide dovoljno brzo da se njime brzo dovučete na posao izbjegavajući jutarnje gužve ili poslijepodnevno prekuvavanje u automobilu dok čekate na semaforu. Piaggio MP3 idealan je za sve koji imaju problema s automobilom, a do sada su se bojali vožnje na dva točka.
          Pogonski motori su 125-kubični Leader i 250-kubični Quasar, rezervoar može primiti 65 litara goriva, kočenje je bolje za 20 posto nego kod ostalih skutera, a tri točka (dva sprijeda, jedan straga) pružaju stabilnost u zavojima čak i pri nagibu pod uglom od 40. Dolazi u četiri metalik boje, dug je nešto više od dva metra, a dostiže maksimalnu brzinu od 103 km/h.
          Revolucionaran Piaggio MP3 ipak je dosta skuplji od svojih ´kolega´ skutera, pa je očekivana prodajna cijena čak 5 hiljada eura.









Posjeta : 1730