1
Sada Skype telefoni i na računarima koji koriste operativni sistem Mac OS
Skype telefoni na Macintoshima!

          Tajvanska kompanija Ipevo predstavila je beta verziju upravljačkog programa koji omogućava da se telefoni za glasovnu komunikaciju preko Interneta Skype koriste na računarima koji koriste operativni sistem Mac OS.

          Objavljivanje beta verzije programa predstavlja prvi pokušaj kompanije Ipevo da omogući upotrebu svojih uređaja korisnicima Macintosha. Ipevo je u oktobru predstavio dva modela telefona sa USB priključkom - model Free-1 koji se izrađuje u crnoj i bijeloj boji i košta 30 dolara, (ako kupujete dva telefona, platićete ih zajedno 55 dolara) i model Touch-1, takođe u crnoj i bijeloj boji, koji košta 16 dolara, odnosno 30 dolara ako kupite par. Telefoni se mogu poručiti na adresi http://www.ipevo.com
          Model Free-1 je postigao odličan uspjeh budući da su prve zalihe odmah rasprodate. Koristi se jednostavno - po uključenju u USB utičnicu, pritiskom na dugme se aktivira program Skype, i komunikacija računar-računar može odmah da započne. Pritisak na dugme + vodi do režima za pozivanje "običnih" telefona. Prema riječima predstavnika kompanije, dosad je prodato više od 20.000 telefona Free-1.
          Beta verzija upravljačkog programa za telefon Free-1 može se preuzeti na adresi http://www.ipevo.com/downloads.jsp.





Posjeta : 1464