2
Kancelarija za prevenciju narkomanije i Udruženje roditelja organizuju seminar
Roditelji u prevenciji!

“Roditelji u prevenciji zavisnosti” - naziv je seminara koji za roditelje, predstavnike Savjeta roditelja i pedagoge i psihologe prosvjetnih i zdravstvenih ustanova sa teritorije opštine Podgorica sjutra u KIC "Budo Tomović" organizuju Kancelarija za prevenciju narkomanije i Udruženje roditelja Crne Gore, uz podršku Ministarstva prosvjete i nauke, CRS (Catholic Relief Services) i Kanadske agencije za međunarodni razvoj (CIDA).
Kroz kratke prezentacije i razgovor iskustva iz okruženja učesnicima seminara prenijeće spec. pedagog – Šef Odsjeka za prevenciju bolesti zavisnosti Niša Ivana Todorović, psiholog Sanja Ankon iz Zagreba i mr.dr.sci. Ivan Marchioti koji će prezentirati testove "Biognost".

- Zahvaljujući razumijevanju donatora, raspolagaćemo i dodatnom količinom pomenutih testova koji će se besplatno distribuirati, i obezbijediti DVD sa kratkim filmom “Vještine roditeljstva” za svaku od podgoričkih škola, što dugujemo našim prijateljima iz Odsjeka za prevenciju bolesti zavisnosti Grada Niša Niša, i plodotvornoj saradnji koju Kancelarija sa njima ima. Zajedničkim naporom odštampano je i za podjelu spremno i novih 1000 primjeraka brošure "Šta svaki roditelj treba da zna" - ističu u Kancelariji za prevenciju narkomanije.



B.Č.

Posjeta : 2122