Kapija Zadovoljstva - Zabava

2
Dvostruki Oskarovac prvi izbor reditelja Zacka Snydera
Costner glumi - tatu Supermenu?
    Dvostruki Oskarovac Kevin Costner navodno je prvi izbor reditelja Zacka Snydera i producenta Christophera Nolana za ulogu Supermanovog zemaljskog oca, prenosi Femalefirst. U originalnoj verziji filma iz 1978. godine tatu Kenta odglumio je Glenn Ford. 
 
2
Marokanska tinejdžerka zbog koje će se italijanski premijer naći na optuženičkoj klupi
Za seks joj plaćao - Ronaldo!
    Marokanska tinejdžerka zbog koje će se italijanski premijer Silvio Berluskoni naći na optuženičkoj klupi, priznala da je spavala sa Kristijanom Ronaldom za 4.000 eura kada je imala 17 godina! 
 
2
Tradicionalna trka sankama u njemačkom gradu Braunlageu
Trkali se polugoli - na minus pet!
    Djevojke i mladići u toplesu takmičili su se i ove godine na tradicionalnoj trci sankama u njemačkom gradu Braunlageu 
 
1
Manekenka Brooklyn Decker
Voli seks - više od spavanja!
    Prelijepa manekenka Brooklyn Decker priznala je nedavno kako njezin suprug Andy Roddick obožava Jennifer Aniston te mu se pomalo sviđa. "Obožava Jennifer Aniston, Diane Lane i Faith Hill", izjavila je 23-godišnja Brooklyn. Nedavno je Decker glumila u filmu "Just Go with It", rame uz rame s Aniston i Nicole Kidman. 
 
1
Prema izboru prestižnog sveučilišta
Shakira - umjetnica godine!
    Shakira je proglašena umjetnicom godine prema izboru prestižnog sveučilišta Harvard. Lijepa muzičarka s oduševljenjem je primila tu vijest, a nagrada za umjetnicu godine biće joj uručena sljedeće subote. 
 
1
Neobične želje popularne pjevačice
Britney želi da - trči s lavovima!
    Pjevačica Britney Spears, koja trenutno ima hit pjesmu "Hold It Against Me", izjavila je kako želi naučiti skakati po trapezu. Priznala je to jednom obožavaocu na Twitteru. On ju je upitao što bi u životu još htjela napraviti, a nije stigla. Britney mu je odgovorila: "Uvijek sam htjela izvoditi akrobacije na trapezu. LOL. Htjela sam i trčati s lavovima".

 
 
0
Saradnja u šou-biznisu Srbije i Hrvatske
"Velikog brata" vodiće - Severina!
    Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković, koja je već mjesec dana u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, trebalo bi da vodi predstojeću sezonu srpskog „Velikog brata“, koji će se ove godine prikazivati i u Hrvatskoj, na televiziji RTL. 
 
3
Nevolje indonežanske pop-zvijezde
Za snimke sexa - tri ipo godine zatvora!
    Indonezija, u svijetu poznata kao sekularna država s dugom tradicijom tolerancije, u posljednje vrijeme postaje sve manje demokratična. To dokazuje slučaj njihove nacionalne pop-zvijezde Nazrila Irhama (30), poznatog kao Ariel, koji je jučer na sudu u Jakarti osuđen na tri i pol godine zatvora zbog objavljivanja pornografskog videa na internetu, javlja Reuters. 
 
3
U 73. godini Jack Nicholson i dalje se protivi svim pravilima
Nauživao se sa - dvije hiljade žena!
    Iako priznaje da su godine učinile svoje za Daily Mail šarmer Jack Nicholson (73), otkrio je da još ima nekoliko prijateljica s kojima, doduše, ne izlazi, već se druže u njegovoj kući u Los Angelesu. 
 
2
Kolumbijska zvijezda često boravi u Barceloni
Shakira negira vezu sa Piqueom!
    Dobre vijesti za španske obožavaoce – Shakira se seli u Barcelonu.
Uprkos tome što negira da je u vezi s Gerardom Piqueom, fudbalerom Barcelone, pjevačica sve više vremena provodi u glavnom gradu Katalonije.
 
 
2
Britanka usvojila štene, pa se predomislila
Vratila psa - zbog zavjesa!
    Britanka iz Kenta usvojila je štene, a onda ga vratila jer je bilo "pogrešne boje".
 
 
2
Praktična ideja
Zbog kondoma - ukrao aparat!
    Miklosu Antalu (28) na pamet je pala praktična ideja kako istovremeno riješiti problem nedostatka novaca i kondoma. Ukrao je aparat koji prodaje kondome u kafiću, no nije uspio proći nekažnjeno. 
 
2
Bujna Coco opet pozirala gola
Guza joj -"pojela" tangice!
    Bujna supruga repera Ice-T-a, Coco, ni ove sedmice nije zaboravila na "tanga četvrtak" pa je na svom Twitter profilu opet objavila golišavu fotografiju. 
 
2
Prelijepa anđelica "Victoria's Secreta" pokazala istesano tijelo u seksi donjem rublju
Kao adut ističe - osmijeh!
    Erin Heatherton je predivna anđelica Victoria's Secreta, a ovoga puta mami fotografijama za proljetni katalog spomenute modne kuće. 
 
1
Studio Warner Bros potvrdio
Anne Hathaway postaje - "žena-mačka"!
    Potvrđeno je da će glumica Anne Hathaway glumiti Selinu Kyle, ženu-mačku u novom filmu Christophera Nolana "The Dark Knight Rises".  
 
1
Poslastica iz Vijetnama
Seksipilna - Elly Tran!
    Lijepa Elly Tran Ha relativno je nepoznati model iz Vijetnama koja je zavrtjela glavom mnogim obožavaocima kad su njene slike počele cirkulisati internetom. 24-godišnja Elly dijelom je američkog podrijetla i jedan dio života provela je u SAD, no preselila se natrag u Vijetnam kako bi mogla završiti fakultet 
 
1
Natalie Portman
slavila je život i osvojenu nagradu!
    Nominacije za najbolju žensku glavnu ulogu, na dodjeli nagrada Critics’ Choice, za izraelsku glumicu Natalie Portman završile su najboljim mogućim ishodom. Doma je odnijela kipić koji će je doživotno podsjećati na film “Crni labud” u kojem je briljirala. 
 
0
Agencija „The Crazy Cleaners” osmislila program da osvoji nove mušterije
Stanove spremaju - gole spremačice!
    Agencija „The Crazy Cleaners” koja posluje na teritoriji Češke osmislila je novi program kako bi došla do većeg broja mušterija. Ona za svotu od 150 dolara šalje u privatne domove svoje atraktivne čistačice, koje golišave usisavaju i pospremaju. 
 
0
"Reb'l fleur"
Rijana kreirala - parfem!
    LOS ANĐELES - Rijana će u februaru predstaviti svoj miris "Reb´l fleur". Ime parfema inspirisao je nadimak koji je pevačici baka svojevremeno dala - "pobunjenički cvetić".  
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|