1
Pjevačica grupe Black Eyed Peas priznala da je koristila narkotike
Roditelji je otrgli od droge!

PJEVAČICA grupe Black Eyed Peas, Fergie, priznala je da je uzimala drogu. Prema njenim riječima, počela je s ecstasyem prije svoje dvadesete, a s vremenom je "prešla" na sve teže narkotike.


Seksipilna pjevačica je o tom periodu svog života rekla: "Prekinula sam s dečkom, razišla se s prijateljicama i okrenula se drogi. Počela sam s ecstasyem, a nastavila s teškim drogama koje su me emocionalno dotukle"
   "To je bio moj izlaz iz problema, bila sam slomljena i mislila da ću poludjeti. Moj se život raspadao, a iako sam bila puna novaca dodirnula sam dno." - izjavila je za britanski Cosmopolitan.
Iz pakla droge Fergie su izvukli njezini roditelji, kojima je zahvalna: "Da nije bilo njih bila bih na ulici ili u ludnici."
Fergie se nedavno, prema glasinama koje prenosi magazin Star, zaručila sa svojim dečkom, američkim glumcem Joshom Duhamelom koji glumi u seriji Las Vegas.
Par se upoznao na snimanju jedne od epizoda Las Vegasa. Grupa je naime pristala pojaviti se u seriji nakon što je Josh u jednom intervjuu izjavio da je imao erotske snove vezane uz Fergie.
Josh je bio zaručen s modelom Kristy Price, ali su se razišli krajem prošle godine, dok je tridesetogodišnja Fergie prije bila u vezi s zavodnikom Justinom Timberlekom, pred kojim su već "pale" Britney Spears i Cameron Diaz.





Posjeta : 2066