2
Gradonačelnik Podgorive o bivšoj ministarki zdravlja Jeleni Borovinić Bojović
Jezivo zloupotrijebia djecu!

- Jeziva zloupotreba djece u političke svrhe. Prije nekoliko dana, uprava Resursnog centra “Podgorica” (za djecu, omladinu i odrasle sa smetnjama u razvoju) nezvanično je informisala roditelje štićenika da će im u goste doći predstavnici Glavnog grada biv kako bi im podijelili poklone uoči Nove godine. Gradonačelnik i gradska uprava nijesu imdgali nikakva saznanja o tome - napisao je na FB profilu gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković o postu+

- Nakon što je svoju ‘humanost’ dokazala kao ministarka zdravlja, od Borovinić-Bojović me ništa ne može iznenaditi, pa ni to da zloupotrebljava djecu u političke svrhe. Istovremeno, smatram skandaloznim postupak direktorice Centra koja je, manipulišući gradskom upravom, odnosno gradonačelnikom, djecu i njihove roditelje svjesno dovela u zabludu kako bi se prethodno i omogućilo - ukazao je Vuković. 
- Mišljenja sam da ovakvi ljudi ne bi smjeli da rade bilo šta što ima veze s ranjivim kategorijama stanovništva - zajljučio je Vuković o bivšoj ministarki zdravlja.




Posjeta : 213