1
Piše: Lav Lajović (preuzeto sa FB profila)
Nude tron - za izdaju!

    KAKO OVO NE SHVATAŠ PRIJATELJU!

Neprijatelji Crne Gore perfidno evo godinama svode nam pitanje nacionalnog identiteta, Crkve, Države, evo sad i Ustava na pitanje Mila Đukanovića, kako bi ubacili sjeme razdora i sve one koji su politički na drugim pozicijama pridobili za sebe, spoljnim polugama svoje moći, kapitala i resursa, ponudili im tron cetinjski i podgorički da “vladaju umjesto Mila”, da bi im tu “uslugu” debelo naplaćivali izdajom nacionalnih interesa, raznim “Temeljnim ugovorima”, odlukama o finansiranju nepostojećih škola, raznih negatorskim projektima, kao i sad sa ovim falš zakonom i svakodnevnim nebrojenim kršenjima ustava i vladavine prava.

- To su proste tehnike svake okupacije od postanka svijeta do danas. Toliko jasno, da me je sramota što ovo i pišem. Ali hoću da znaš, da nama koji ovo znamo nije važno prijatelju, plemeniče i rodoljube, jesi li ti politički za ili protiv Mila Đukanovića ti si naš brat i sugrađanin, bitno je prijatelju da li shvataš ovo o čemu pričamo sve vrijeme i da li shvataš da su to neprijatelji naše zemlje?
Evo će predsjednički izbori brzo, glasaj po savjesti, slobodno. Ali shvati jedno, ne radi se ovdje o političkoj utakmici, ne bih “A” o svemu ovom pisao, ovdje se radi o IZDAJI, u nekoliko koraka. Tu gdje počinje izdaja tu prestaje svaka politika, zar to ne shvataš?
Na svojoj sam koži osjetio ovaj lažljivi bič preko raznih medija i u Crnoj Gori i van nje, ali kako ne shvataš da to što sam za jedinstvo i autokefalnost Crkve Crne Gore i što mi se poklapaju neki stavovi, ja nijesam “Milov episkop”, to sam što jesam i biću uz svoju državu i narod, jer mi to na kraju krajeva Bog zapovjeda. I svaka uvreda i podmetačina koja dolazi od našeg zajedničkog neprijatelja, mene ne boli niti me obeshrabruje. Znaš zašto? Jer ja znam, ono što ti izgleda ne znaš: Tu su neprijatelji naše zemlje!
Svaka država ima svoje neprijatelje, zar ne? Ali mene srce boli, što tim neprijateljima evo svesrdno pomažemo svojim primitivizmom, nedemokratičnošću i nespremnošću da živimo zajedno u Crnoj Gori uprkos našim političkim i vjerskim različitostima.
Moramo li izdati zemlju i pogaziti Ustav i zakone, da bi neko nekog smijenio sa vlasti?!
Bože smiluj se na naš narod crnogorski, zaštiti, spasi i sačuvaj nas Bože, blagodaću Tvojom. Amin.




Posjeta : 197