1
Pjevačica Jadranka Barjaktarević podnijela prijavu policiji
Uznemiravaju je - zbog spota!

    - Osjećam se ugroženo i uznemireno. Imajući u vidu ukupne političko i društveno stanje, atmosferu podijeljenog društva i tenzija, dodatno sam zabrinuta za svoju i sigurnost najbližih. Takvim aktivnostima pridružile su se i osobe koje su pristalice nasilja i ekstremizma i koje otvoreno promovišu i opravdavaju ratne zločine i šire mržnju prema nepravoslavnim građanima - naglasila je u saopštenju pjevačica Jadranka Barjaktarević, koja je podnijela prijavu zbog uznemiravanja, prouzrokovanog emitovanjem spota za pjesmu “Crna Gora moj je dom”.

- Direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu i načelniku Centra bezbjednosti Podgorica Milovanu Pavićeviću podnijela sam prijavu protiv određenih korisnika društvenih mreža koji su imali aktivnosti protiv mene koje su me, kao građanku i ženu, uznemirile, i kod mene izazvale osjećaj zabrinosti i straha - navela je Jadranka i ukazala:
- Nesporno je da ovo predstavlja nasilje nad ženama. Na dati način se ugrožava moja sigurnost, dostojanstvo i integriret kao i moje psihičko i emotivno zdravlje. Njihove aktivnosti imaju za cilj da me izlože strahu, isključenosti, nesigurnosti i diskriminaciji. Pozivam i nevladine organizacije koje su posvećene ženskim ljudskim pravima da prate ovaj slučaj.
- Spot i tekst pjesme promovišu zajedništvo i ljubav prema svima, prema Nikšiću i Crnoj Gori i pjesma kao takva jednako pripada i Crnogorcima i Srbima koji vole svoju domovinu - zaključuje popularna pjevačica.





Posjeta : 488