0
Predstavljeno rukovodstvo, ciljevi i razvojni planovi nove nacionalne avio-kompanije „ToMontenegro“
Cilj je - samostalan i dug "let"!

          - Cilj je da „ToMontenegro“ bude samoodrživa, efikasna kompanija čije poslovanje će biti zasnovano na korporativnim i tržišnim principima. Ova kompanija mora imati dugoročno održiv biznis model, jer je to jedini način da uspješno posluje - naglasio je izvršni direktor „ToMontenegro“ d.o.o., Predrag Todorović na press konferenciji na kojoj je predstavljeno rukovodstvo, ali i ciljevi i razvojni planovi nove nacionalne avio-kompanije.

- Naš interni dogovor je da članovi Odbora direktora ne primaju nikakvu nadoknadu za svoj rad, a sada provjeravamo da li važeća zakonska regulativa to dozvoljava. Ukoliko, po zakonu, budemo morali da primamo nadoknadu, dogovoreno je da istu proslijeđujemo onima kojima je potrebnija, dakle, u humanitarne svrhe - ukazao je Todorović.
Nakon kupovine dva vazduhoplova, koja je realizovana prošle sedmice, „ToMontenegro“ sada pregovara kupovinu još jednog, takođe iz flote „Montenegro Airlines“, čime se postavljaju čvrsti temelji crnogorske avijacije za narednih nekoliko godina.
Rukovodeći kadar nove nacionalne avio-kompanije čine stručnjaci koji su tokom svojih karijera pokrivali najodgovornije pozicije u kompanijama u kojima su radili. Izvršni direktor i neki članovi Odbora direktora predstavljaju još jedan primjer naših ljudi koji su napustili svoje internacionalne karijere i vratili se u Crnu Goru da daju svoj doprinos njenom razvoju.




Posjeta : 446