1
Otvoreni telegram književnika Žarka Dragićevića ministarki zdravlja
Radi se o - posrbljavanju "srpskog sveta"!

    Nerazumne odluke Vlasti u CG pokazuju da se nalogodavac odluka nalazi na drugom mjestu.Očigledno je da nerazumnost tih odluka nije žrtvena obaveza prema vjeri,već se radi o paktu i političkom ugovoru sa protokolom SPC o posrbljavanju tkz.“srpskog sveta“

Čuda u savremenom svijetu se ne dešavaju slučajno,tako se SPC nije slučajno adaptirala na mrežu vlasti u CG.Crkva ne sakriva “pakt saučesništva sa Vladom“ ,čak je i “pričest-kolektivno samoubistvo naroda“ za njih samo žrtvena težnja u ostvarenju sopstvenog programa.
Spajanje mehanizama crkvene i svetovne vlasti u Crnoj Gori stvorilo je operativnu strukturu i akt nasilja nevjerovatnih razmjera.Očigledan je primjer odluka Ministarstva zdravlja o otključavanju Crne Gore dok se čitava Evropa zaključava.
Otključavanje CG,povlačenje ambasadora,“čistka“ nepodobnih kadrova,hiljade raskinutih ugovora o radu,tajno zaduživanje,gašenje Montenegro Airlinesa,“javna“tajna čestitanja za slavu svih “genocidnih“ dana,
slikovito ilustruju teoriju haosa kojom se pokušava „upaliti“ Balkan i kompezovati Kosovo.
U anketnom pitanju agencije “Ipsos“ : “Da li biste na lokalnim izborima u Nikšiću glasali listu čiji bi nosilac bio episkop Joanikije“? sve je rečeno.Kada strepe od izlaznosti i gubitka izložiće Joanikija! Narod apsorbuje,a kada se dozove kasno je.
U Crnoj Gori je zavladao terorizam nad “zdravim razumom“.Akt koji je u svojoj kreativnosti nadmašio i“onog ludog Profesora“.
Ovo je kolektivno samoubistvo morala.
TO NIJE NORMALNO.TO NIJE HUMANO,TO NIJE ČOVJEČNO!
Žarko Dragićević
    književnik






Posjeta : 541