1
Reagovanje Crnogorske kulturne mreže na odluku Vlade Crne Goore
Vlada pokazala da je - anticrnogorska!

          - Očigledno je da apostoli smatraju da njima pripada pravo da od Crne Gore otimaju svetinje koje su izgrađivali Crnogorci i da ih predaju u vlasništvo crkvi strane države.
Ova sramna odluka apostolske Vlade je pokazatelj da je njena osnovna misija da štiti interese Srpske pravoslavne crkve i srpskog naroda nevodeći računa o Crnogorcima i njihovoj potrebi da imaju svoj hram.
Crnogorska Vlada je jedina u svijetu kojoj su interesi druge države ispred interesa sopstvene države i većinskog dijela građana.
Stavljanjem van snage odluke prethodne Vlade o ustupanju zemljišta za gradnju hrama Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi nova Vlada je pokazala da je anticrnogorska - konstatuje Crnogorska kulturna mreža reagujući na odluku Vlade Crne Gore.

Prateći kontraverzne odluke apostola svaki patriotski orjentisani građanin se pribojava da će ova Vlada nad Crnom Gorom izvršiti aneksiju kao srpska vojska 1918. godine.
Najveću krivicu za ovakvo stanje snose oni suverenisti koji su na prethodnim parlamentarnim izborima dali podršku URA koja daje suport politici velikosrpskog nacionalizma.
Građanskoj Crnoj Gori jedino preostaje da se moli Bogu da apostolska Vlada što kraće traje, inače Cena Gora će sigurno postati druga Republika Srpska.
Na kraju srpskim apostolima poručujume možda nekad slavuj prestane da pjeva , možda nekad i presuši more, ali ljubav građanske Crne Gore prema svojoj državi će biti jača od njihove želje da je sruše.
Posjeta : 34