0
Završena rekonstrukcija košarkaškog igrališta u Njegoševom parku
Postavljena podloga - po najvišim standardima!

      - Ovo je jedna vrijedna investicija koja je premašila 60 000 eura, koja je obuhvatila temeljnu rekonstrukciju, promjenu kompletne infrastrukture, uključujući instaliranje nove podloge usklađene sa najvišim standardima u oblasti košarkaškog sporta, ugradnju nove rasvjete i prethodno adaptaciju malog objekta gdje se unazad nekoliko godina nalazilo sjedište KK "Budućnost" - ukazao je gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković prilikom obilaska rekonstruisanog terena u Njegoševom parku.

- Nakon što smo prije desetak dana otvorili potpuno rekonstruisani Stadion malih sportova, možemo da kažemo da smo vratili još jedan dio onog duga sportskoj Podgorici i da smo još jedno kultno mjesto za naš glavni grad uredili. Danas ga predajemo na upotrebu sportistima, prije svega mlađe generacije u nadi da će se ta slavna tradicija košarkaškog sporta u Podgorici nastaviti i da će kao što je to bio slučaj u poslednjih pedeset godina na ovom mjestu nastaviti da stasavaju košarkaški asovi - istakao je Vuković.
- Sportski objekti su uspješno priveli kraju sve radove u dijelu opremanja svih sadržaja na ovom poligonu kako bi oni bili u funkciji sportista i svih rekreativaca koji su dugo vremena ovdje provodili svoje slobodno vrijeme - napomenuo je direktor "Sportskih objekata" Glavnog grada Vojislav Marković i dodao:
- Veliku zahvalnot u tom dijelu dugujemo Glavnom gradu koji je imao puno razumijevanje za naše zahtjeve i obezbijedio potrebna sredstva i danas možemo da se radujemo još jednom sportskom objektu u Podgorici koji je u novom ruhu i koji će sigurno odgovoriti potrebama svih sportista i rekreativaca u našem glavnom gradu.
- Zadovoljstvo mi je da se vratim na mjesto gdje sam nekad provodio svoje djetinjstvo, a kasnije i dane profesionalnog igranja. Kao rođenom Podgoričaninu, mislim da je ovo uz teren Stadiona malih sportova koji nosi naziv po mom nekadašnjem saigraču Goranu Poliju Bojaniću jedno od dva dva kultna mjesta kada je Podgorica u pitanju. Osjećam se ponosno kao građanin što je Glavni grad uspio ta dva mjesta da dovede u ovakvo stanje da su za ponos ne samo Podgorice nego i Crne Gore - naglasio je sportski direktor KK "Budućnost Voli" Gavrilo Pajović.
Posjeta : 44