3
Navijači "Lovćena" tvrde da im je M.Č. vozilom presjekao kolonu, a lider "DF" da su oni napali njih
Policija spriječila - teži incident!

- Prilikom prolaska ove kolone kroz raskrsnicu Ulice Stanka Dragojevića i Bulevara Ivana Crnojevića, M.Č, vozač vozila „Renault Influence“, podgoričkih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Ulice Vaka Đurovića, je presjekao svojim vozilom kolonu koja se zaustavila, a potom izašao iz vozila i navijačima rukom pokazao gest koji ih je isprovocirao - saopštila je Uprava policije Crne Gore o incidentu koji se desio uoči finalne utakmice Kupa Crne Gore, kada su navijači "Lovćena" htjeli da se obračunaju sa M.Č., koji je vozilom presjekao kolonu navijača i provocirao ih.

- Policijski službenici, koji su bili u blizini, uočili su incident i odmah izdali naređenje da se prekine sa navedenim i da se grupa navijača udalji od vozila, ali pošto se ova grupa oglušila o naređenje prema njima su primijenjena sredstva prinude i potisnuti su nazad u vozila i naređeno im da nastave kretanje ka stadionu, što su oni i uradili.
Povodom incidenta oglasio se i jedan od lidera "DF" Andrija Mandić. Po njegovim riječima navijači su napali i vrijeđali njega i njegovog vozača Mihaila Čađenovića.
Mandić je na televiziji A1 kazao da slučaj nije prijavio policiji, ali i poručio da će ljudi koji ga budu pratili ubuduće "svakako biti naoružani".
Posjeta : 228