2
Press ženske "A" rukometne reprezentacije Crne Gore pred baraž utakmice sa Češkom za plasman na SP u Japanu
Nema kallkulisanja - na pobjedu!

    - Ženska reprezentacija Crne Gore ne želi da kalkuliše, želi pobjedu u Češkoj i da već u prvom meču napravi korak ka ispunjenju cilja - naglasio jenjen selektor Per Johanson na današnjoj press konferenciji pred baraž utakmice sa Češkom za plasman na SP u Japanu.
   Prvi meč biće odigran u češkom gradu Most 31.maja. Revanš je 5. juna u Nikšiću.

- Crna Gora igra protiv iskusnog i kvalitetnog tima, koji je dugo na okupu i ostvario dobre rezultate na posljednja dva prvenstva. Imamo jasan cilj – pobjedu, a nakon toga da sa navijačima dočekamo revanš. Veoma su važni mečevi pred nama, možda i najvažniji u posljednjih nekoliko godina za žensku reprezentaciju - ukazao je Johanson i dodao:
- Fokus na predstojeća dva meča, ali znamo da su značajni za ono što je prioritet – plasman na Olimpijske igre u Tokiju.
Kapiten Jovanka Radičević kazala je da reprezentativke znaju značaj dvomeča sa Češkom i konačnog cilja.
Lijevi bek Đurđina Jauković smatra da crnogorsku selekciju očekuju dva teška meča. Ona je istakla da joj je drago što će igrati u svom rodnom gradu.
Predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda kazao je da je predstojeći dvomeč crnogorskoj reprezentaciji veoma važan za nastavak kontinuiteta učešća na smotrama najboljih selekcija Evrope i svijeta.

Posjeta : 160