1
Tridesetosmogodišnji D.B. iz Podgorice uhapšen je u naselju Štoj kod Ulcinja
Bježao sa - 200 kg marihuane!

    Tridesetosmogodišnji D.B. iz Podgorice uhapšen je u naselju Štoj kod Ulcinja, koji je u džipu "Nissan Terrano", podgoričkih tablica, prevozio 207 kilograma marihuane, saopšteno je Televiziji Crne Gore iz Uprave policije.

Uhapšeni je pokušao da pobjegne i automobilom je više puta udario u policijsko vozilo, nakon čega se njegovo vozilo prevrnulo.
- Nakon kraće potjere za vozilom, kojom prilikom je D.B. više puta ostvario kontakt sa službenim policijskim vozilom u cilju onesposobljavanja službenog vozila u potjeri, a pri čemu je nastala totalna šteta na oba vozila, došlo je do prevrtanja vozila kojim je upravljao D.B. - saopštila je Uprava policije.
Uhapšeni D.B. i dvojica policajaca lakše su povrijeđeni.
- Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli 11 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine 206,8 kilograma - navode iz policije.
D.B. će biti priveden Višem tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i ugrožavanje javnog saobraćaja.




Posjeta : 953