1
Izborna skupština Košarkaškog saveza Crne Gore
Novi predsjednik - Veselin Barović!

- Pohvalio bih rezultate i na reprezentativnom i na klupskom nivou tokom mandata prethodnog Predsjedništva, na čelu sa Milom Đukanovićem, koje nam je ostavilo lagodnu finansijsku situaciju, pa je na nama da održimo to stanje i odbranimo dobre rezultate, a ako se ukaže prilika i da ih poboljšamo. Potencirao bih to da će polovinom godine biti završena izgradanja dvorane KSCG-a uz pomoć kompanije Bemax. U pitanju je hala kapaciteta 2300 mjesta koja je urađena po svim standardima i sigurno će unaprijediti uslove za sve naše reprezentacije - poručio je Veselin Barović, koji je danas, na Izbornoj skupštini održanoj u hotelu "Hilton", izabran za predsjednika KSCG.

Predsjednik Skupštine KSCG je Rafet Husović, a delegati su jednoglasno podržali i kandidata za mjesto zamjenika predsjednika - Radoslava Jovanovića.
Na Izbornoj i Redovnoj skupštini izglasan je i novi Statut KSCG koji je u skladu sa Zakonom o sportu, a pored toga usvojeni su još: Registracioni pravilnik, disciplinski pravilnik, pravilnik o arbirtraži.
Usvojen je finansijski izvještaj za 2018. kao i program rada i finansijski plan za 2019.
Posjeta : 168