2
U tradicionalnom izboru FSCG proglasio najbolje u 2018.
I treći put - Savić!

       Godinu na izmaku obilježili Stefan Savić, Stefan Lončar, Nikola Rakojević, Lazar Carević, Nikola Krstović, Petar Vukčević I Milovan Drašković…
Defanzivac "Atletika" iz Madrida i naše najbolje selekcije Stefan Savić proglašen je za najboljeg igrača Crne Gore u tradicionalnom izboru Fudbalskog saveza. Savić je treći put zaredom proglašen za najboljeg igrača naše zemlje na svečanoj ceremoniji koja je danas održana u hotelu „Hilton”.

U konkurenciji igrača koji nastupaju u Telekom 1. CFL priznanje je dobio je Stefan Lončar, vezista "Sutjeske". Kapiteni i treneri prvoligaških klubova nagradili dodijelili su mu 40 bodova, dok je drugoplasirani Igor Vujačić imao 36 bodova a treeplasirani Ćetković 21.
Trofej namijenjen najuspješnijem treneru pripao je Nikoli Rakojeviću koji je pretodne sezone osvojio šampionsku titulu sa ekipom "Sutjeske" i koji je polovinu tekuće sezone sa ekipom iz Nikšića završio na prvom mjestu tabele.
Komisija za omladinski fudbal FSCG za najperspektivnije igrače naše zemlje proglasila je glmana "Barselone" Lazara Carevića, napadača "Zete" Nikolu Krstovića i vezistu "Budućnosti" Petra Vukčevića.
Nagrada namijenjena najboljem igraču Futsala pripala je MIlovanu Draškoviću koji sa velikim uspjehom brani boje KMF Titograd i reprezentacije Crne Gore.
Plakete povodom srebrnog jubileja uručene su Stefanu Mugoši, Branku Boškoviću, Nikoli Vukčeviću i Marku Simiću koji su upisali više do 25 nastupa u dresu sa državnim grbom
Trofej namijenjen najboljem igraču Crne Gore tokom prethodnih godina osvajali su Mirko Vučinić (sedam), Stevan Jovetić (dva) i Marko Baša (jedan).
Posjeta : 176